vizual za epromet link

U sklopu programa „Sritna dica Sritan grad“ danas je u parku Ratac u centru Supetra uz prigodnu svečanost otvoreno igralište za djecu.

 

 

 

 

 

 

 


„Sritna dica Sritan grad“ program usmjeren na demografski rast i razvoj, Grad Supetar intenzivno provodi od početka ove godine u želji da svojoj djeci kao najosjetljivijem i najranjivijem segmentu otočne zajednice pruži sigurnost, ljubav i bezbrižno djetinjstvo. Igralište u parku Ratac peto je dječje igralište na području grada  i njegovih naselja uređeno i opremljeno po najvišim standardima, a u prigodi njegova otvorenja Grad Supetar i službeno započinje s najavljenom kampanjom  ''Reci ne pušenju na dječjim igralištima''.


Upravo na dječjim igralištima nalazi se najviše opušaka koje bacaju odrasli pušači koji dolaze kao pratnja djeci, a ovom inicijativom  Supetar želi napraviti korak prema promjeni takvog ponašanja te dječja igrališta na javnim gradskim površinama proglasiti  oazama dobrovoljno oslobođenim od pušenja, duhanskog dima i opušaka. Temeljem gradske odluke o komunalnom redu na svim dječjim igralištima postavit će se ploče s pravilima ponašanja, a kampanja „Reci NE pušenju na dječjim igralištima“  nastavit će se  provoditi u vrtićima i školama.

Pridružite se našoj akciji i recite NE pušenju na dječjim igralištima! - poručuju iz Supetra.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.