Idućeg tjedna počinju radovi na prenamjeni i uređenju prostora prizemlja za nove vrtićke grupe u zgradi na adresi Petra Jakšića 17 u Supetru u kojem su prije bili smješteni uredi komunalnog društva Grad d.o.o..

 

 

 

 

 

 Prizemlje ukupne površine 149 metara četvornih urediti će se za potrebe dječjeg vrtića Mrvica a sadržavati će glavni ulazni prostor sa garderobom, dva dnevna boravka za boravak djece svaki sa svojim vlastitim sanitarnim čvorom te čajnu kuhinju i WC za odgajateljice.

Projektom je predviđeno i poboljšanje energetskih karakteristika prizemnog prostora. Svu potrebnu logistiku vrtiću kao izdvojenom djelu davati će centralni DV Mrvica koji se nalazi u neposrednoj blizini. Također, pokrenuta je procedura za darivanje prizemlja zgrade od strane RH u vlasništvo Grada Supetra i to upravo za potrebe vrtića.

Za ostatak prostora u prizemlju zgrade napraviti će se projektna dokumentacija za proširenje još dodatnog vrtićkog prostora kao i dječje igralište.
Za izvođenje radova proveden je postupak javne nabavke , koje je bio oglašen u Narodnim Novinama, a dana 24.prosinca 2018. potpisan je Ugovor o izvođenju radova sa tvrtkom Teko d.o.o. iz Splita. Ukupna vrijednost radova bez opreme iznosi 937.335, 93 kn. Rok izvođenja radova je 80 dana.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.