U subotu, 26.1.2019. u našem gradu počinje utrka Strka Trail Lige.

 

 

 

 

 

 Trail utrka je fizička aktivnost koja podrazumijeva kretanje na nogama – hodanje, planinarenje ili trčanje po različitim prirodnim terenima (doline i ravnice, brda, gore, planine) na kopnenom dijelu ili na otocima, i to u potpunosti po označenim stazama od strane organizatora trail utrke. U trail utrci svaki natjecatelj dužan je kretati se po označenoj stazi, bez iznimaka, a svako nepridržavanje navedenog pravila rezultirat će sankcioniranjem natjecatelja u prijestupu. U slučaju da staza djelomično kreće putovima koji su već označeni planinarskim oznakama (markacijama), a Organizator postavi vlastite oznake samo na skretanjima i križanjima, utrka se i dalje može smatrati trail utrkom. Pri tom u raspisu utrke obavezno mora biti navedeno da je utrka trail koncepta, uz objašnjenje što se pod tim podrazumijeva.

Start ove naše bračke trail utrke, a bit će ovo  prvi put da se jedna utrka ove lige održava na nekom otoku, počinje na supetarskoj rivi u subotu u 11.00 sati. Staza je duga 5,6 kilometara, ima 380 metara visinske razlike i završava u Donjem Humcu. Podršku u organizaciji utrke pružila je Turistička zajednica Grada Supetra.

U natjecanje se možete uključiti bilo tko, prijave su na www.stoperica.live a startina iznosi 10 kuna.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.