vizual za epromet link

U subotu, 26.1.2019. u našem gradu počinje utrka Strka Trail Lige.

 

 

 

 

 

 



Trail utrka je fizička aktivnost koja podrazumijeva kretanje na nogama – hodanje, planinarenje ili trčanje po različitim prirodnim terenima (doline i ravnice, brda, gore, planine) na kopnenom dijelu ili na otocima, i to u potpunosti po označenim stazama od strane organizatora trail utrke. U trail utrci svaki natjecatelj dužan je kretati se po označenoj stazi, bez iznimaka, a svako nepridržavanje navedenog pravila rezultirat će sankcioniranjem natjecatelja u prijestupu. U slučaju da staza djelomično kreće putovima koji su već označeni planinarskim oznakama (markacijama), a Organizator postavi vlastite oznake samo na skretanjima i križanjima, utrka se i dalje može smatrati trail utrkom. Pri tom u raspisu utrke obavezno mora biti navedeno da je utrka trail koncepta, uz objašnjenje što se pod tim podrazumijeva.

Start ove naše bračke trail utrke, a bit će ovo  prvi put da se jedna utrka ove lige održava na nekom otoku, počinje na supetarskoj rivi u subotu u 11.00 sati. Staza je duga 5,6 kilometara, ima 380 metara visinske razlike i završava u Donjem Humcu. Podršku u organizaciji utrke pružila je Turistička zajednica Grada Supetra.

U natjecanje se možete uključiti bilo tko, prijave su na www.stoperica.live a startina iznosi 10 kuna.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.