vizual za epromet link

Ministarstvo poljoprivrede pozitivno je ocijenilo zahtjev Grada Supetra i odobrilo gotovo 15 milijuna kuna za izgradnju novog Vatrogasnog doma u gospodarskoj zoni Žedno-drage!

 

 

 

 

 

 



"Temeljem kriterija odabira Korisnik iz točke I ove Odluke ostvaruje 85 bodova i intenzitet potpore u visini od 80% za ulaganje kako je navedeno u Prilogu 1. ove Odluke. Procijenjeni iznos potpore je 14.650.399,68 HRK, a utvrđen je sukladno Planu nabave koji se nalazi u prilogu 1. ove Odluke i čini njen sastavni dio” – stoji u odluci Ministarstva poljoprivrede.

Završetak je to dugog postupka započetog još 2014. godine koji je u završnu fazu ušao prošlog kolovoza kad su u Supetru načelnik Sutivana Ranko Blažević, načelnik Nerežišća Svemir Obilinović, načelnik Postira Siniša Marović i gradonačelnica grada Supetra Ivana Marković potpisali partnerski sporazum kojim su te četiri jedinice lokalne samouprave zajednički ušle u projekt gradnje vatrogasnog doma dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar.

Projekt su nakon toga zajednički aplicirali na mjeru 7.4. Ministarstva poljoprivrede koje je evo prije dva dana donijelo prijespomenutu pozitivnu odluku.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.