vizual za epromet link

Obavještavaju se svi izvođači radova te isporučitelji robe i usluga koji posluju sa Gradom da je Grad Supetar u mogućnosti zaprimanja e-Računa.

 

 

 

 

 

 



Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi primjenjuje se na elektroničke račune koji su izdani na temelju ugovora o javnoj nabavi ili okvirnih sporazuma sklopljenih sukladno Zakonu o javnoj nabavi, ali i na elektroničke račune koji su izdani na temelju ugovora odnosno narudžbenica proizašlih iz postupka nabave robe i usluga te provedenih projektnih natječaja procijenjene vrijednosti manje od 200.000,00 kuna te radova procijenjene vrijednosti manje od 500.000,00 kuna.

Grad Supetar je od 1.prosinca 2018. omogućio zaprimanje e-Računa putem e-servisa informacijskog posrednika FINA, a od 1. srpnja 2019. će moći zaprimati samo e-Račune.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.