vizual za epromet link

Splitsko-dalmatinska županija prva je županija u Hrvatskoj koja programom demografske obnove "Tu je tvoj dom!" sufinancira izgradnju i adaptaciju kuća i tako pomaže mladim obiteljima iz ruralnih područja izgraditi vlastiti dom i ostati svoj na svome.

 

 

 

 

 




Ovim programom financira se kupnja građevinskog zemljišta, troškovi stručnog nadzora, izrada projektno – tehničke dokumentacije, kupnja kuće ili stana za stanovanje, kao i izgradnja, adaptacija i rekonstrukcija neuseljivih i neuvjetnih kuća za stanovanje.

U sklopu programa definirani su kriteriji sufinanciranja prema kojima se u 5. grupi koja obuhvaća otočna naselja iz šeste do osme skupine razvijenosti nalaze i naselja otoka Brača: Škrip, Donji Humac, Dračevica, Dol.

Rečene kriterije možete preuzeti u privitku ove obavijesti a više informacija o ovom projektu potražite na službenim stranicama Splitsko-dalmatinske županije.

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.