Povodom blagdana Uskrsa, gradonačelnica Grada Supetra, Ivana Marković, uputila je uskrsnu čestitku svim stanovnicima Miraca, Splitske, Škripa i Supetra.

 

 

 

 

 

 

 Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, koji nas uči da se spremnije suočimo sa svakodnevnicom. Uskrs je vrijeme kada slavimo zajedništvo, ljubav i razumijevanje među ljudima pa neka nam onda upravo on bude poticaj da činimo dobro drugima dajući tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, želim da u vašim srcima zavlada duh radosti, da blagdane provedete u toplini svojih domova, okruženi prijateljima i obitelji. Svima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće, u ime Grada Supetra i svoje osobno, želim sretan i veseo Uskrs!

 

Ivana Marković,
Gradonačelnica Supetra

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.