vizual za epromet link

Donosimo vam informaciju o o radovima u ulici 22. lipnja u Supetru, razlozima njihova kašnjenja i daljnjim koracima po tom pitanju.

 

 

 

 

 

 

 



U tijeku izgradnje komunalne infrastrukture u ulici 22. lipnja u Supetru, došlo je do nepoštivanja rokova isporuke kanalizacijskih šahti od strane tvrtke Drnišplast d.d. prema izvođaču radova Berica d.o.o.

Zbog navedenog, Investitor izgradnje Vodovod Brač d.o.o. zaustavio je daljnje radove obzirom da izvođač nije u mogućnosti završtiti kompletnu dionicu do 1. lipnja.

Naloženo je da se dionica privremeno zatrpa i betonira o trošku izvođača te da se radovi nastave nakon završetka turističke sezone.

S tvrtkom Berica d.o.o, dogovoreno je da će se korisnicima koji su na ovoj dionici trebali biti spojeni na kanalizacijski sustav pražnjenje septičkih jama izvoditi po potrebi i bez naplate.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.