Donosimo vam informaciju o o radovima u ulici 22. lipnja u Supetru, razlozima njihova kašnjenja i daljnjim koracima po tom pitanju.

 

 

 

 

 

 

 U tijeku izgradnje komunalne infrastrukture u ulici 22. lipnja u Supetru, došlo je do nepoštivanja rokova isporuke kanalizacijskih šahti od strane tvrtke Drnišplast d.d. prema izvođaču radova Berica d.o.o.

Zbog navedenog, Investitor izgradnje Vodovod Brač d.o.o. zaustavio je daljnje radove obzirom da izvođač nije u mogućnosti završtiti kompletnu dionicu do 1. lipnja.

Naloženo je da se dionica privremeno zatrpa i betonira o trošku izvođača te da se radovi nastave nakon završetka turističke sezone.

S tvrtkom Berica d.o.o, dogovoreno je da će se korisnicima koji su na ovoj dionici trebali biti spojeni na kanalizacijski sustav pražnjenje septičkih jama izvoditi po potrebi i bez naplate.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.