Počeli su radovi na energetskoj obnovi vrtića "Mrvica" u Supetru. Projekt vrijedan 7 mil kuna sufinaciran je iz tri izvora financiranja, Ministarstvo demografije obitelji, mlade i socijalnu politiku, EU sredstvima te kreditom HBOR-a.

 

 

 

 

 

 


Izvođač radova je "Brodomerkur" d.d., odabran u postupku javne nabave.

Obzirom na kompleksnu narav zahvata (vršenje radova uz održavanje funkcionalnosti vrtića odnosno prisutnosti djece) predviđeni radovi vršit će se u tri (3) faze kako slijedi:

1. Faza – Radovi na obnovi krovišta, vanjske fasade i prostoru kuhinje vršit će se istovremeno (po završetku kuhinje kreće se u opremanje da bi se osigurala kvalitetna usluga dostave hrane za djecu) Predviđeno trajanje radova je 3 mjeseca.

2. Faza – Radovi na instalacijama/cijevnom razvodu sustava grijanja, radovi u kotlovnici sa uključenom zaštitom podova. Radovi će biti vršeni po sistemu prostorija po prostorija uz osiguranje uvjeta korištenja prostora na kojem se trenutno ne vrše radovi. Predviđeno trajanje radova je 2 mjeseca.

3. Faza – Radovi na unutarnjoj oblozi vanjskih zidova, vanjska stolarija te svi preostali unutarnji radovi ( uz paralelno opremanje objekta namještajem). Predviđeno trajanje radova je 2 mjeseca.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.