U gradskoj je vijećnici u sklopu redovne Skupštine DVD-a Supetar, prezentiran i projekt izgradnje nove zgrade vatrogasnog doma.
Na 18. redovnoj sjednici skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar članovi su usvojili novi Statut društva usklađen sa novim Zakonom o udrugama te prihvatili radna i financijska izvješća Upravnog i Nadzornog odbora i zapovjedništva društva nakon čega je prezentiran i projekt izgradnje nove zgrade vatrogasnog doma.

Gradonačelnica grada Supetra, gđa. Ivana Marković pojasnila je okupljenim članovima društva kako je projekt u fazi dobijanja posebnih uvjeta gradnje nakon čega se idemo u ishođenje i potvrde glavnog projekta odnosno građevinske dozvole.


A nakon dobivanja potrebnih dozvola projekt će se kandidirati na EU fondove, mjeru 7.4. ruralnog razvoja istaknula je gradonačelnica.
Tehničke detalje projekta prezentirali su i objasnili projektanti firme "Purić projekt d.o.o." nakon koje je uslijedio iskren i dugotrajan pljesak budući da supetarski vatrogasci čekaju realizaciju ovog projekta više od desetljeća.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.