Povodom 8. ožujka - Međunarodnog dana žena, gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković upućuje sugrađankama čestitku sljedećeg sadržaja:

 

 

 

 

 Drage Supetarke, Mrčanjanke, Spliskarice i Škrike

Čestitam vam Dan žena, dan kada iskazujemo zahvalnost i poštovanje našim prethodnicama koje su kroz povijest svojom hrabrošću i ustrajnošću pomicale  granice, borile se za ravnopravnost, toleranciju i opće ljudske vrijednosti.  U današnjem suvremenom društvu na nama je da nastavimo pridonositi tim vrijednostima na najbolji mogući način.

Želim Vam da budete hrabre, uspješne i zadovoljne te da mudrošću, znanjem i postignućima budete prepoznate i priznate kao nositeljice razvitka, tolerancije i razumijevanja.

Izazovi današnjeg vremena neka Vam budu motivacija za još veću predanost u ostvarivanju boljeg i ravnopravnijeg društva.

Sretan Vam 8.  ožujka, Međunarodni dan žena!


Ivana Marković
Gradonačelnica

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.