U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja gradonačelnica Ivana Marković i predsjednica Gradskog vijeća Danijela Kirigin uputile su čestitku sljedećeg sadržaja:

 

 

 

 

 

 Drage naše sugrađanke i sugrađani!
Dragi hrvatski branitelji!

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavljamo u čast stvaranja hrvatske države nastale u domovinskom ratu, u kojem su hrvatski branitelji zahvaljujući svojoj požrtvovnosti i domoljublju izvojevali veličanstvenu pobjedu. 5. kolovoza 1995. godine na kninskoj tvrđavi pobjedonosno je zavijorila hrvatska zastava označavajući završetak briljantne vojno-redarstvene operacije Oluja, koja je bila temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

S dubokim poštovanjem danas se prisjećamo i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kao i civilima koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske. 
Svi mi imamo obvezu odužiti se braniteljima gradeći i razvijajući našu Hrvatsku kao zemlju koja će, u trećem desetljeću svoje državnosti, zauzeti svoje mjesto u europskoj zajednici država i naroda na dobrobit svih svojih građana.

Drage sugrađanke i sugrađani, čestitamo vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.


     

Gradonačelnica Supetra

Ivana Marković

                                                                                           

Predsjednica Gradskog vijeća 

Danijela Kirigin

 

 

 

 

 

 

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.