Tijekom prošle  godine, Komunalno društvo  GRAD d.o.o. započelo je sa projektom reorganizacije poslovanja u sektoru gospodarenja otpadom.

 

 

Ciljevi reorganizacije poslovanja su sa ekološkog stajališta, povećanje količina odvojeno prikupljenog otpada i smanjenje količina otpada koji se odlaže na području Grada, no ciljevi su i ekonomskog karaktera pošto se uvodi i napredni sustav identifikacije korisnika s ciljem naplate odvoza otpada prema količini.

Prva faza reorganizacije poslovanja odnosila se na podjelu kantu za miješani komunalni otpad koju je većina kućanstava u Škripu i preuzela. Oni koji to pak nisu učinili, mogu se javiti radniku Komunalnog društva GRAD d.o.o., gdinu. Lovri Kirigin na broj mobitela 095 331 6027 radi dogovora o preuzimanju svoje kante.

Druga faza reorganizacije poslovanja odnosi se odvoz otpad na „kućnom pragu“ što podrazumijeva da svi korisnici koji u definiranom terminu žele isprazniti svoje kante, moraju to učiniti na način da kantu ostave na površinu pokraj ceste, na dan odvoza, najkasnije do 07:30 sati.  

Ovakav način odvoza za naselje Škrip započinje 02. listopada 2017. godine (ponedjeljak) te će se prikupljanje otpada vršiti svaki ponedjeljak i petak.

Nastavno na ranije navedeno, ukloniti će se svi kontejneri sa javnih površina izuzev „Zelenih otoka“ namijenjenih za odvojeno prikupljanje otpada. „Zeleni otoci“ na području Škripa ostati će na postojećim lokacijama (Ulica Stjepana Pulišelić i Pjaca).

S ovim projektom, Grad Supetar značajno podiže kvalitetu usluge i urbane higijene i dekora.


Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas!

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.