U organizaciji Udruženja obrtnika Brač u petak,16.02.2018. godine u gradskoj vijećnici u Supetru (Vlačica 5) s početkom u 10:30 sati održat će se prezentacija Integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji (IQM).

 

 

 

 

 U današnje vrijeme upravljanje kvalitetom u destinacijama dobiva na važnosti kako bi se zadovoljila sve zahtjevnija potražnja i u isto vrijeme stvorila kvalitetna ponuda.
Razvojem turizma razvijaju se i turističke destinacije. Turističke destinacije se razvijaju prateći trendove u turizmu, a turisti postaju sve zahtjevniji i traže personalizaciju usluga. Kvaliteta je značajna za razvoj turizma i razvoj destinacije jer turisti traže kvalitetan proizvod i spremni su izdvojiti novac za njega. Razvojem turističkih destinacija javlja se pojava integralnog upravljanja kvalitetom (IQM). Koncept IQM integrira sve nositelje i sudionike turističke ponude u nekoj destinaciji, te na takav način podiže razinu kvalitete destinacije, ali i kvalitetu života lokalnog stanovništva i okoliša.

Prezentaciju koja prikazuje višegodišnju pripremu destinacije za ovu vrstu upravljanja istom, te sadašnji način upravljanja tj provođenje IQM projekta će voditi Đurđica Šimičić, dugogodišnja direktorica Turisticke zajednice Grada Malog Losinja, trenutno direktorica Odjela za razvoj proizvoda Jadranka hotela iz Malog Lošinja i Nataša Jurina, direktorica Turističke zajednice Grada Krka koja će temu obraditi sa stajališta otoka, koristeći vlastite primjere.

Uz njih u prezentaciji će sudjelovati i Anamarija Cicarelli, dugogodišnja suradnica TZGML i TZG Krka, suautorica IQM projekta upravljanja destinacijom.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.