Djelatnici komunalnog društva Grad i supetarski vatrogasci tiejkiom poslijepodneva posuli su solju sve glavne komunikacijske pravce u gradu.

 

 

 

 

 

 Solju su tretirana i najfrekventnija mjesta u naseljima Mirca, Škrip i Splitska.

Komunalci i vatrogasci su u Supetru solju posuli nogostup u čitavoj dužini od hotelskog naselja Velaris do Kapetanije, kompletnu gradsku jezgru, kopilu ispred crkve, prilaz župnoj kući, prostor oko vrtića i Doma zdravlja,  kompletan trotoar oko terminala, zgrade suda, trgovine Tommy, autobusnog kolodvora i sve pješačke prijelaze na tom području. Solju je posuta ribarnica i pazar kao i svi njegovi prilaze zatim prostor oko policijske postaje i ureda državne uprave, prilaz zgradi mirovinskog osiguranja i apoteci.

Također obrađene su prilazi i površine oko sportske dvorane, obaju domova za stare i nemoćne te površina ispred crkve i prilazi svim trgovinama u Supetru, banci i pošti.

Za jutro su osigurane i nove količine soli a radne grupe dežurne su ujutro već od 7.00 sati, spremne odgovoriti na sve potrebe naših sugrađana.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.