Gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković uputila je svojim sugrađankama i sugrađanima čestitku povodom uskrsnih blagdana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Drage moje sugrađanke i sugrađani pred nama je Uskrs - najveći kršćanski blagdan, vrijeme kada slavimo nadu u svijet zajedništva, ljubavi i tolerancije među ljudima.
Neka nam upravo Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima i damo tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, želim da u vašim srcima zavlada duh radosti, da blagdane provedete u toplini svojih domova, okruženi prijateljima i obitelji.

Svima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće, u ime Grada Supetra i svoje osobno, želim sretan, radostan i veseo Uskrs.
Gradonačelnica Supetra
Ivana Marković

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.