Prekjučer je u supetarskoj gradskoj vijećnici održana 24. redovna sjednica Skupštine dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar.

 

 

 

 

 

 Ove godine sjednici su prisustvovali i brojni gosti. Pored gradonačelnice Supetra Ivane Marković, direktorice komunalnogpoduzeća Grad Marijane Šemanović, predstavnika svih bračkih dobrovoljnih vatrogasnih društava sjednicu su uveličali i gosti iz Slovenije, izaslanstvo PGD Laško, izaslanstva dobrovoljnih vatrogasnih društava Podstrana, Starigrad, Baranjsko Petrovo selo, Rovišće i Štaglinec, izaslanstvo Vatrogasne zajednice grada Koprivnice te izaslanstvo Protupožarne eksadrile 93. Zrakoplovne baze Zadar.

Skupština je otpočela minutom šutnje za najstarijeg živućeg člana društva Ivana Omerovića Žiže koji je u dvedesetoj godini života preminuo u svom domu u Supetru i od kojega su se supetarski vatrogasci zauvijek oprostili prošlog četvrtka.

U radnom dijelu sjednice Skupština je razmotrila i usvojila izvješa o radu Upravnog odobora i zapovjedništva te završni račun i izvješće Nadzornog odbora društva za 2017. godinu.

U svečanom dijelu skupštine predstavnicima Protupožarne eksadrile 93. Zrakoplovne baze Zadar uručena je velika Zahvalnica društva za sve što su svih ovih godina zajedno prošli na požarištima na Braču.

Skupština je aklamacijom usvojila i prijedlog Upravnog odbora društva o tripartitnom bratimljenju DVD Supetar, DVD Štaglinec i DVD Baranjsko Petrovo selo a sjednica je završila pozdravnim govorima Gradonačelnice i gostiju.

Po završetku sjednice ugodno vatrogasno druženje nastavljeno je na terasi supetarskog hotela Osam.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.