Naš proslavljeni košarkaš Nikola Vujčić, inače mrčanski zet, donirao je košarkaške koševe za igralište u Mircima.

 

 

 

 

 

 

 


Na igralištu u Mircima vridna i samozatajna ekipa iz košarkaškog kluba Brač postavila je koševe, donaciju našeg košarkaškog reprezentativca Nikole Vujčića.

Uz dozvolu Grada (koji je donira žalo i beton) i vridne ruke Marka Gospodnetića, Aleksandra Janjića i Manuela Gospodnetića postavljene su konstrukcije a table i obruči bit će postavljeni već početkom idućeg tjedna nakon čega će se prve pake basketa moći zaigrati i u Mircima.

Predsjednik i tajnik košarkaškog kluba Brač Deana Rahana i Hrvoje Akmadžića pojasnili su kako ovo nije prvi put da Vujčić donira naš klub, prati ih kako kažu od početka i svaku malo uleti sa nekakvium poklonom ili donacijom.
Ove je, dodali su, tek prvi komplet koševa a namjera im je da u što bližoj budućnosti postaviti ih na svakom igralištu na kojem je to moguće i tako što većem broju djecew omogućiti da se bave ovom plemenitom loptačkom igrom.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.