Jučer je u našem gradu održan prvi prvi Festival održivog razvoja FOR F•LAG “BRAČ” 2018.

 

 

 

 

 

 Zamišljen kao svojevrsna velika završnica Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu koji se od 09. do 13. svibnja održavao u Supetru Festival je u skladno zaokruženom parku Ratac i šetnici na novouređenoj supetarskoj rivi na Vlačici objedinio brojne bračke izlagače, lokalne proizvođače, OPG-ove, poljoprivredne obrte, ribarstva, škole, predstavnike ruralnog (agro) turizma te brojne druge dionike vezane uz ruralni razvoj.

Na sajmu uz bogat gastro program i degustaciju vina, predstavljena je i edukativna igra za djecu „Fermoj&Pensoj“, održana je tribina o održivom razvoju na kojoj su kao govornici svoja iskustva u promociji održivog razvoja sudjelovali Leopold Botteri, Marianne Ehrlich, Vesna Rožić Šibić, Krunoslav Cukrov i Dina Jakšić.

Tijekom sajma u organizaciji KRŠ Arbuna & Crvenog Križa održana je i akacija čišćenja mora pod nazivom "Crveni križ u plavom okviru" a sve je kulminiralo navečer velikim koncertom grupe Detour i naše Gine Damjanović.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Knjižnica

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.