Delegacija DVD-a Supetar bila je prošlog tjedna u Baranjskom Petrovu Selu, kod svojih prijatelja vatrogasaca gdje su se okupili i članovi DVD-a Štaglinec iz Podravine. Okupljeni su, nakon nekoliko mjeseci suradnje, potpisali povelju o bratimljenju između tri spomenuta društva.

 

 

 

 

 Svečanom potpisivanju povelje prišlo se nakon posvete uređenih prostorija DVD-a Baranjskog Petrovog Sela.

Povelju su ispred domaćina potpisali predsjednik Marko Torjanac – mlađi i zapovjednik Vedran Juratović, ispred DVD-a Štaglinec predsjednica Matea Golubić i zapovjednik Igor Međimirec te ispred DVD-a Supetar predsjednik Nikica Maričić i tajnik Jakov Zlatar.

Gosti su iznenadili svoje domaćine i prigodnim poklonima – DVD Štaglinec ih je počastio umjetničkom slikom i tortom, a bračani sa dva zaštitna odijela za pristup vatri i dva velika zidna sata izrađena od bračkog kamena.

Nastavak potpisivanja povelje slijedi uz Dan grada Supetra, koncem lipnja i uz Dan grada Koprivnice, početkom studenog.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Knjižnica

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.