Mali košarkaši KK Brač ova vikend pamtiti će dugo, ponajviše iz razloga što su ostvarili prvo gostovanje u Zagrebu i pritom sudjelovali na prijateljskom turniru u organizaciji KK Zagreb.

 

 

 

 

 

 Turnir je održan za dvije selekcije i to u godistima 2006. i 2008, a osim našiha "malića" sudjelovali su još i KK ZAGREB, KK DUBRAVA, KK VUČIĆI, KK LARUS, KK OLIVA VODNJAN I KK RUDEŠ.

U sekciji 2006. godišta Bračani su odigrali 3 utakmice i pobjedom protiv Vučića zauzeli 3. mjesto te ponosno podignuli pehar, dok je prvo mjesto pripalo KK DUBRAVI, a drugo KK ZAGREBU.

Naši mlađi košarkaši (2008. i mlađi) odigrali su tri jako dobre utakmice protiv utreniranijih i kvalitetnijih protivnika i upisali pobjedu i 2 minimalna poraza te su na kraju završili turnir na 5. mjestu. Prvi su bili košarkaši KK ZAGREBA, a drugi KK VUČIĆI.

Predsjednik kluba i vođa zagrebačke ekspedicije, g. Dean Rahan rekao je kako su iznimno smo ponosni na način na koji su naša dica predstavljala svoj klub i naš otok u dalekom Zagrebu. Malci su pokazali veliko veliko srce i borbenost, ali što je još važnije fer i sportski pristup igri i poštovanje prema drugim sudionicima turnira.

Organizacija cijelog ovog sportskog događaja bila je na jako visokom nivou, sve čestitke organizatoru KK ZAGREB i posebno gospodinu Krešimiru Biliću.

 

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.