Objavljujemo slijedeću obavijest iz Agencije za linijski pomorski promet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Agencija za obalni linijski pomorski promet obavještava sve predškolce, učenike i studente, koji su korisnici povlaštenog prijevoza, da se zaprimanje i obrada zahtjeva za navedene skupine zaustavlja do 01. rujna 2018. godine.


Osnovni preduvjet za uspješnu obradu zahtjeva za izdavanje otočne iskaznice za kategorije učenika i studenata je usklađeni status korisnika za školsku/akademsku godinu 2018/2019. u odgovarajućem registru, odnosno e-Matici (CARNET) za učenike te SRCU za studente.


Svi korisnici (predškolci, učenici i studenti) koji su, u odnosu na prethodnu školsku/akademsku godinu, mijenjali obrazovnu ustanovu, mjesto školovanja ili mjesto boravka (učenici i studenti koji borave u učeničkim i studentskim domovima izvan svoga mjesta prebivališta), zahtjev za novu otočnu iskaznicu će moći podnijeti tek od 01. rujna 2018. godine.
Obzirom da će svi navedeni registri biti ažurirani kroz rujan, a najkasnije do 30. rujna 2018. godine, zahtjevi zaprimljeni od 01. rujna će se obrađivati tijekom rujna, a ovisno o ažuriranim podacima registra učenika i studenata, za svakog korisnika pojedinačno.


Prije podnošenja zahtjeva za izdavanje nove učeničke iskaznice ili iskaznice za studenta, korisnici se upućuju da u obrazovnoj ustanovi obavezno provjere da li je njihov status uredno ažuriran u pripadajućem Registru (CARNET, SRCE).


Svi korisnici koji imaju učeničke/studenske otočne iskaznice će svoje pravo moći ostvarivati temeljem svojih postojećih iskaznica, a dok im se ne obrade novi zahtjevi.

Cjelovitu obavijest pročitajte ili preuzmite u privitku.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.