Grad Supetar pristupio je procesu izrade Operativnog programa razvoja pametnog grada Supetra, kao dopune postojećem Razvojnom planu koja će se specifično odnositi na mjere i aktivnosti vezane važne za razvoj Supetra kao pametnog grada.

 

 

 

 

 

 

Ovim će se dokumentom operacionalizirati proces digitalne transformacije gradske uprave, digitalizirati njeni poslovni procesi i omogućiti razvoj pametnih rješenja kojima će omogućiti lakše poslovanje poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima koji djeluju na području Grada.

Primjenom informacijsko-komunikacijskih tehnologija u rješavanju svakodnevnih izazova upravljanja gradskim resursima Supetar želi prvenstveno pridonijeti daljnjem povećanju kvalitete i standarda života svojih građana.

Slijedom navedenog pozivaju se svi zainteresirani da popune anketu na sljedećem linku:

ANKETA

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.