Jučer su u Splitsko-dalmatinskoj županiji potpisani Ugovori o nabavi novih vatrogasnih vozila, među kojima je i novo "šumsko" vozilo za supetarske vatrogasce.

 

 

 

 

 

 

 


Ugovore, po kojima će nova vatrogasna vozila doći u Komižu, Vis, Hvar, Omiš, Kaštela, Makarsku, Trogir, Jelsu, Podgoru, Bašku Vodu, Okrug, Sućuraj, Dugi Rat i Supetar, s 14 gradonačelnika i načelnika te s predsjednicima 16 spomenutih dobrovoljnih vatrogasnih društava potpisao je župan Blaženko Boban. Ukupna vrijednost novih vatrogasnih vozila procjenjuje se na 34 milijuna kuna a u DVD Supetar trebalo bi doći šumsko vozilo vrijedno nešto manje od 2 milijuna kuna.

Ugovor su u ime Grada Supetra i DVD-a Supetar potpisali zamjenik gradonačelnice Grada Supetra Šimica Dragičević i predsjednik DVD-a Supetar Nikica Maričić.

Prema riječima županijskog vatrogasnog zapovjednika Dražena Glavine isporuka prvih vozila iz ovog programa očekuje se već početkom iduće turističke sezone a sve bi trebalo biti gotovo početkom 2020. godine.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.