U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja gradonačelnica Ivana Marković i predsjednica Gradskog vijeća Danijela Kirigin uputile su čestitku sljedećeg sadržaja:

 

 

 

 

 

 




Drage naše sugrađanke i sugrađani!
Dragi hrvatski branitelji!

Danas s ponosom slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, dan kada je prije 23 godine u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja Hrvatska vojska oslobodila okupirani Knin i tako postavila temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Danas s izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote kao i onima koji su patili, borili se i žrtvovali za bolju budućnost svih nas i koji su svojom žrtvom  otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje.

Čestitamo Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti  i Dan hrvatskih branitelja.

 

Gradonačelnica Supetra

Ivana Marković
  Predsjednica Gradskog vijeća

Danijela Kirigin




    

                                                                                           
    


Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.