24. Dani predškolskog odgoja Splitsko - dalmatinske županije ˝Mirisi djetinjstva˝, s temom "Glazba i pokret u suvremenom dječjem vrtiću", održat će se 22. i 23. studenog 2018. godine u Supetru, u Waterman Svpetrvs Resort. Svečano otvaranje, uz prigodni program, je 22. studenog u 11:00 sati, u dvorani Waterman Forum.

 

 

 

 

 
Organizator stručno - znanstvenog skupa je Dječji vrtić Mrvica - Supetar, a suorganizatori su dječji vrtić Trogir i Filozofski fakultet u Splitu, Odsjek za rani predškolski odgoj i obrazovanje.

Skup se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Supetra, Općine Nerežišća i Turističke zajednice Grada Supetra.

Kroz radionice, primjere iz prakse, okrugli stol i predavanje sudionici će imati priliku proširiti svoje znanje iz područja ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Obzirom da kvalitetnu odgojno obrazovnu praksu i kurikulum vrtića izgrađuju djelatnici vrtića, u skladu sa svojim profesionalnim znanjem i razumijevanjem vlastite odgojno-obrazovne prakse, te osobne motiviranosti za proces njezina unapređivanja, cilj je ovim skupom upravo to omogućiti odgojiteljima, ali i svim zainteresiranim stručnjacima iz područja odgoja i obrazovanja.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.