vizual za epromet link

Grad Supetar objavljuje Javni poziv za Projekt „Poduzetnički fond Grada Supetra u 2019.“

 

 

 

 

 




Predmet ovog poziva je dodjela bespovratnih novčanih potpora Grada Supetra u cilju poboljšanja gospodarskog stanja i poticanja poduzetništva i obrtništva, očuvanja radnih mjesta, povećanja broja zaposlenih te stvaranja uvjeta za redovno i normalno odvijanje gospodarskih aktivnosti na području Grada Supetra.

Grad Supetar osigurao je sredstva za provođenje Projekta „Poduzetnički fond Grada Supetra u 2019.“(u daljnjem tekstu: Projekt) za potpore poduzetnicima i obrtnicima u Proračunu Grada Supetra za 2019. godinu u ukupnom iznosu od  70.000,00 kuna. Prihvatljive aktivnosti koje će se sufinancirati subjektima malog gospodarstva sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva, tj, isključivo trgovačkim društvima i obrtima, su određeni Pravilnikom u prilogu.

Obvezna dokumentacija za prijavu je navedena u svakom pojedinačnom obrascu za pojedinu mjeru.

Gradonačelnik će osnovati Povjerenstvo koje će temeljem utvrđenih kriterija  o provedbi Projekta „Poduzetnički fond Grada Supetra u 2019.“ ocijeniti sve prijave za dodjelu potpora do iskorištenja sredstava i predložiti donošenje Zaključka o dodjeli potpore za poduzetnike i obrtnike na području Grada Supetra u 2019. godini i Zaključak o odbijanju zahtjeva za dodjelu potpora.
Sa svakim poduzetnikom i obrtnikom koji će temeljem Zaključka o dodjeli potpore za poduzetnike i obrtnike na području Grada Supetra u 2019. godini ostvariti pravo na potporu, sklopit će se poseban ugovor.

Nepotpune, nepravodobne prijave i one koje ne ispunjavaju uvjete javnog poziva, te nisu podnesene na propisani način, neće se razmatrati, o čemu će podnositelji biti izvješćeni pismenim putem, bez prava izjavljivanja žalbe.
Prednost ima podnositelj koji je ranije predao valjanu prijavu na javni poziv.
Javni poziv otvoren je 15 dana od dana objave na web stranicama Grada Supetra.


Prijave sa pratećom dokumentacijom se dostavljaju na adresu:
Grad Supetar, Vlačica 5, 21 400 Supetar
Uz naznaku
Javni poziv –„Poduzetnički fond Grada Supetra u 2019.“-ne otvaraj

Prijava na javni poziv dostavlja se osobno ili kao preporučena pošiljka s povratnicom u pisanom obliku, zatvorenoj omotnici s imenom i prezimenom te adresom podnositelja prijave.
Dostavljanjem dokumentacije na ovaj Javni poziv, korisnik daje odobrenje Gradu Supetru da osnovne podatke o korisniku i o ponuđenom projektu objavi na službenim stranicama Grada Supetra te u drugim izvještajima.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.