Grad Supetar raspisuje natječaj za prijam u službu Višeg referenta za financije i proračun u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, Odsjeku za financije i proračun.

 

Traži se 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme u trajanju od 6 (šest) mjeseci radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao.

Opći uvjeti za prijam u službu:
-    punoljetnost,
-    hrvatsko državljanstvo,
-    zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima

Posebni uvjeti za prijam u službu:
-    sveučilišni prvostupnik struke ili stručni prvostupnik struke ekonomskog smjera
-    najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
-    poznavanje osnovnih programa i rada na osobnom računalu
-    položen državni stručni ispit
 
Prijave na oglas s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u zatvorenoj omotnici s naznakom: “NE OTVARAJ – oglas za prijam u službu“, na adresu: Grad Supetar, Vlačica br.5, 21400 Supetar, osobno ili preporučenom poštom, u roku od 8 (osam) dana od dana objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

O rezultatima javnog oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku. Nakon raspisanog oglasa ne mora se izvršiti izbor i u tom slučaju se donosi odluka o poništenju.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.