Grad Supetar upućuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje).

Povjerenstvo za provedbu Javnog oglasa za prijam u službu Višeg referenta za financije i proračun u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, Odsjeku za financije i proračun na određeno vrijeme u trajanju od 6 (šest) mjeseci radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao, objavljenog dana 23. siječnja 2020. godine kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje upućuje poziv
na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje)
kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa


1.    Daria Fadić,
2.    Zorana Gulin
3.    Nada Tucak Akmadžić

Pozivaju se imenovani kandidati da pristupe dana 19. veljače (srijeda) 2020. godine u 10:15 sati u prostor Gradske vijećnice Grada Supetra, Vlačica 5, radi provedbe prethodne provjere znanja i sposobnosti (testiranje), a potom i intervjua s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti.

Kompletan tekst poziva možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.