Aktiva Brač raspisuje natječaje za dizajnere u sklopu projekta „Brački Pahaj“ čiji je nositelj Grad Supetar i koji je odobren od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, koji bi trebali izraditi dizajn vizualnog identiteta/logotipa i znaka za linije proizvoda od vune.
SADRŽAJ NATJEČAJNOG RADA

Predmet natječaja je izrada dizajna vizualnog identiteta/logotipa i znaka za proizvode od  vune  čija  izrada   zahtjeva čin kreacije, interpretacije crteža, koncentraciju, preciznost i strpljenje.

Teme: Brački pahaj – vuna

Boje : Pastelni tonovi, naglašena plava, tirkiz, zelena i boje prirode,

Logo treba da je grafički čist i da u sebi sadrži elemente koji će ukazivati na to što je sadržaj : otok, more, vuna, ovčice.

Prezentacija rješenja glavnog identiteta bi trebao sadržavati (znak, logotip, slogan)  na hrvatskom i engleskom jeziku.

Dodjeljuje se jedna novčana nagrada u bruto iznosu od 4.000,00 kuna.

Pošto se u Općim uvjetima natječaja navodi da se na Vašim stranicama može skinuti Natječaj i Opći uvjeti natječaja i Prijavnica za isto , ovim Vas putem molim da iste stavite na svoje internet stranice, te pozovete Vaše mještane/ke da sudjeluju u natječaju.

Natječaj i Opći uvjeti natječaja, zajedno sa prijavnicom za isto nalaze se u prilogu.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.