Gradsko vijeće Grada Supetra objavljuje 2.javni poziv za isticanje kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Grada Supetra.

 

 

 

 

 

 Savjet mladih Grada Supetra savjetodavno je tijelo Gradskog vijeća Grada Supetra koje se osniva sa ciljem sudjelovanja mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranja i savjetovanja mladih.

Savjet mladih Grada Supetra ima pet članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika, koji se biraju na razdoblje od tri godine.

Kandidati za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Grada Supetra mogu biti osobe s prebivalištem ili boravištem na području Grada Supetra koji u trenutku podnošenja kandidature imaju navršenih 15 do navršenih 30 godina života.

Sve detalje javnog poziva kao i obrasce za prijavu pročitajte ili preuzmite u privitku ove obavijesti

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.