Zavod za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije objavio je Javni poziv kojim poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte da pismenim putem iskažu namjeru za sudjelovanje u pregovaračkom postupku javne nabave Usluga hitnog sanitetskog prijevoza vodenim putem za otoke Brač i Šoltu.

 

 

 

 

 

 


Rok za iskazivanje interesa je do 1. lipnja 2018. godine a isti se može dostaviti pismenim putem na adresu Zavod za hitnu medicinu Splitsko dalmatinske županije, Spinčićeva 1, 21 000 Split i/ili na e-mail: adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Kontakt osoba je Mirna BoticaLešnjak, mag.oec., tel: 021/663-193, e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Kompletan tekst Javnog poziva možete pročitati ili preuzeti u privitku ove obavijesti.

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (Javni-poziv.pdf)Javni-poziv.pdf

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.