Grad Supetra objavljuje Poziv na testiranje i upute o provedbi postupka testiranja kandidatima koji su se prijavili na Oglas za prijam u službu referenta – komunalnog redara.

 

 

 

 

 

 Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu referenta – komunalnog redara u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (1 izvršitelj/ica) na određeno vrijeme od 3 mjeseca radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao (u daljem tekstu: Povjerenstvo), a koji oglas je objavljen dana 7. kolovoza 2018. godine kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranicama Grada Supetra objavljuje Poziv na testiranje i upute o provedbi postupka testiranja kandidatima koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete navedene u javnom natječaju za  prijam u službu u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra.

Poziv na testiranje i upute možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.