Temeljem članka 6. Pravilnika o gospodarskom korištenju, korištenju ili gradnji građevina i posebnoj upotrebi pomorskog dobra na području Splitsko - dalmatinske županije (»Službeni glasnik Splitsko-dalmatinske županije«, br. 110/2017.) objavljuje se Grad Supetar objavljuje Plan gospodarskog korištenja koncesije na pomorskom dobru na dijelu k.o. Supetar i k.o. Mirca, predio uvala „Vela luka“.

 

 

 

 

 Plan se objavljuje zajedno sa grafičkim prikazom namijenjene površine, obuhvatom te sadržajem i prostornom organizacijom predmetne koncesije. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dostave svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja u roku od osam dana na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili na protokol Grada Supetra, Vlačica 5, 21 400 Supetar.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja dostavljeni u roku biti će dostavljeni Upravnom odjelu za pomorstvo i turizam Splitsko-dalmatinske županije na razmatranje i odlučivanje.

Sve dokumente možete pročitati i preuzeti u privitku ove obavijesti.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.