vizual za epromet link

Grad Supetar objavljuje Poziv za izvođenje radova na izgradnji komunalne infrastrukture – javne rasvjete, ceste, oborinske odvodnje i tt instalacija u dijelu ulice Tirnojev prolaz i dijelu ulice Ive Vojnovića u Supetru.

 

 


Predmet nabave je: Izvođenje radova na izgradnji komunalne infrastrukture – javne rasvjete, ceste, oborinske odvodnje i tt instalacija u dijelu ulice Tironijev prolaz i dijelu ulice Ive Vojnovića u Supetru.

Količina i opseg predmeta nabave dani su u obrascu ponudbenog Troškovnika koji se nalazi u privitku ovog Poziva na dostavu ponude.

Cijene radova u ponudbenom Troškovniku odnose se na jedinične cijene gotovog posla, a što znači da jedinične cijene obuhvaćaju sve troškove rada, materijala, režije radilišta i poduzeća, sva davanja i zaradu poduzeća, dakle sve troškove bilo koje vrste.

Zainteresirani ponuditelji mogu o svom trošku u dogovoru s ovlaštenim predstavnikom naručitelja izvršiti uvid na mjestu izvođenja radova, te dobiti sve potrebne informacije vezane za predmet nabave  

Evidencijski broj nabave: E-JN 08/17.

Kompletnu dokumentaciju vezanu za ovaj javni poziv možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.