Grad Supetar objavljuje Poziv za izvođenje radova na izgradnji komunalne infrastrukture – javne rasvjete, ceste, oborinske odvodnje i tt instalacija u dijelu ulice Tirnojev prolaz i dijelu ulice Ive Vojnovića u Supetru.

 

 


Predmet nabave je: Izvođenje radova na izgradnji komunalne infrastrukture – javne rasvjete, ceste, oborinske odvodnje i tt instalacija u dijelu ulice Tironijev prolaz i dijelu ulice Ive Vojnovića u Supetru.

Količina i opseg predmeta nabave dani su u obrascu ponudbenog Troškovnika koji se nalazi u privitku ovog Poziva na dostavu ponude.

Cijene radova u ponudbenom Troškovniku odnose se na jedinične cijene gotovog posla, a što znači da jedinične cijene obuhvaćaju sve troškove rada, materijala, režije radilišta i poduzeća, sva davanja i zaradu poduzeća, dakle sve troškove bilo koje vrste.

Zainteresirani ponuditelji mogu o svom trošku u dogovoru s ovlaštenim predstavnikom naručitelja izvršiti uvid na mjestu izvođenja radova, te dobiti sve potrebne informacije vezane za predmet nabave  

Evidencijski broj nabave: E-JN 08/17.

Kompletnu dokumentaciju vezanu za ovaj javni poziv možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.