vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija plaže Banj u Supetru

Grad Supetar raspisuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2021. godinu za mikrolokaciju »Uvala Banj«.

Ilustrativna fotografija popisivača stanovništva

Državni zavod za statistiku raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.

Ilustrativna fotografija testiranja za prijam u službu

Grad Supetar objavljuje Poziv na testiranje kandidatima koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete navedene u oglasu za prijam u službu u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra od 22. svibnja 2021. godine.

Ilustracija oglasa za posao

Grad Supetar raspisuje Oglas za prijam u službu Višeg referenta za financije i proračun u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, Odsjeku za financije i proračun.

Ilustracija programa Udruga

Grad Supetar objavljuje Odluku o dodjeli sredstava po javnom natječaju za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro na području Grada Supetra za 2021. godinu koje provode udruge.

Podkategorije

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.