fotografija starog supetarskog pazara iz zraka

Grad Supetar poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da iskažu interes za sudjelovanjem na ljetnom sajmu koji će se održavati na „starom pazaru“ iza osnovne škole tijekom ljetne sezone 2021. godine. Sukladno interesu biti će određeni sajmeni dani ( jednom tjedno ili jednom mjesečno).

 

 

 

Svrha sajma je poticanje proizvodnih i umjetničkih djelatnosti, promocija autohtonih, tradicionalnih, otočkih proizvoda i rukotvorina, promocija OPGova i domaćih radinosti, s posebnim naglaskom na proizvode s oznakom Hrvatski otočki proizvod.

Grad Supetar kao mjeru poticanja poduzetništva ustupiti će drvene štandove i javnu površinu zainteresiranim izlagačima, bez naknade.

Zbog prostornog ograničenja i epidemiloških mjera, broj izlagača je ograničen te će se popunjavati sukladno redu dospijeća prijava.

 

Svi zainteresirani proizvođači, udruge, umjetnici i ostali, svoj interes za sudjelovanjem mogu prijaviti

elektronskim putem na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.
osobno ili putem pošte na adresu :

Grad Supetar, Vlačica 5, 21400 Supetar
s naznakom „Iskaz interesa za izlaganje na ljetnom sajmu“

Zahvaljujemo na vašem odazivu te vam stojimo na raspolaganju za sve upite i prijedloge.

Odsjek za upravljanje gradskom imovinom, društvene djelatnosti i gospodarstvo JUO Grada Supetra
Tel:021/840-013

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.