Ilustracija javnog poziva

Grad Supetar upućuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2021. godinu-

 

 

 

 

 

Pozivaju se sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe, vlasnici obrta registriranih za obavljanje djelatnosti za koju traže odobrenje, na podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2021. godinu.

Zahtjevi za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2021. godinu podnose se najranije od dana stupanja na snagu Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Supetra za 2021. godinu (8. travnja 2021. godine), a po objavi ovog poziva. Preuranjeni zahtjevi će biti odbačeni.

Vijeće za davanje koncesijskih odobrenja, pregledat će pristigle zahtjeve, te o istima odlučiti u zakonskom roku.

 

JAVNI POZIV DOKUMENTACIJA

- Javni Poziv

- Plan upravljanja pomorskim dobrom

- Zahtjev za koncesijsko odobrenje

- Izjava

 

 

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.