vizual za epromet link

testiranje ilustracija

Grad Supetar upućuje poziv na prethodnu provjeru znanja kandidatima za radno mjesto Voditelja Odsjeka za prostorno uređenje i zaštitu okoliša.

 

 

Na temelju članka 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19 - u daljnjem tekstu: ZSN), Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto – Voditelja Odsjeka za prostorno uređenje i zaštitu okoliša u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (1 izvršitelj/ica), objavljenog u »Narodnim novinama«, br. 67/23., dana 21. lipnja
2023., upućuje

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA
(PISANO TESTIRANJE)


koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto – Voditelja Odsjeka za prostorno uređenje i zaštitu okoliša u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (1 izvršitelj/ica), objavljenog u »Narodnim novinama«, br. 67/23., dana 21. lipnja 2023. godine, (u daljnjem tekstu: Natječaj)

 

Kompletan tekst Poziva možete preuzeti u privitku ove obavijesti

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (poziv (16).pdf)poziv (16).pdf
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.