vizual za epromet link

Grad Supetar aktivirao je poduzetnički fond za gopsodarstvenike koji nerade zbog pandemije koronavirusa.


Poduzetnički fond Grada Supetra za gospodarstvenike uslijed pandemije uzrokovane koronavirusom i njime izazvanom bolešću COVID-19 nastavak je mjera iz Paketa mjera pomoći poduzetnicima Grada Supetra s ciljem očuvanja radnih mjesta i likvidnosti gospodarstvenika kojima je zabranjen rad Odlukom Stožera civilne zaštite RH, a koji je do sada obuhvatio:

- oslobođenje od plaćanja komunalne naknade;

- oslobođenje od plaćanja naknade za korištenje javnih površina;

- smanjenje iznosa akontacije na 10% kod raspisivanja novog natječaja za javne površine;

- oslobađanje od plaćanja zakupa gradskih prostora za vrijeme za koje je zabranjen rad Odlukom Stožera civilne zaštite RH .

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje Zahtjeva poslodavaca s područja Grada Supetra kojima je zabranjen rad sukladno Odluci o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnost i održavanja sportskih i kulturnih događanja (Narodne novine br.: 32/20) koju je donio Stožer civilne zaštite RH 19. ožujka 2020. godine s ciljem očuvanja radnih mjesta i likvidnosti istih.

Prihvatljivi korisnici, prihvatljivi troškovi i kriteriji dodjele nepovratnih potpora Grada Supetra su određeni Programom mjera koji se nalazi u prilogu.

Grad Supetar osigurao je sredstva za provođenje Projekta u ukupnom iznosu od 60.000,00 kn.

Prihvatljivim poduzetnicima, Grad Supetar će sukladno kriteriju broja zaposlenih radnika, subvencionirati plaćene prihvatljive troškove do iznosa od 1.000,00 kuna mjesečno.

Prihvatljivi troškovi su oni koji su nastali od 1. ožujka 2020. pa do zabrane rada, najdulje 3 mjeseca.

Nepotpune, nepravodobne prijave i one koje ne ispunjavaju uvjete javnog poziva, te nisu podnesene na propisani način, neće se razmatrati, o čemu će podnositelji biti izvješćeni pismenim putem, bez prava izjavljivanja žalbe.

Dokaz o podmirenju svih dospjelih dugovanja prema Gradu Supetru možete zatražiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Dokaz o podmirenju svih dospjelih dugovanja prema Komunalnom društvu Grad d.o.o. možete zatražiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Javni poziv otvoren je 15 dana od dana objave na web stranicama Grada Supetra.

Prijave sa pratećom dokumentacijom se dostavljaju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. s naznakom u predmetu e-mail-a: „Javni poziv-potpore poduzetništvu u 2020“

Sve dodatne informacije mogu se dobiti se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili broj telefona 021/840-013.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.