vizual za epromet link

Ilustrativna mapa grada Supetra sa lokacijama za zakup

Grad Supetar raspisuje Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za zakup i privremeno korištenje površina javne namjene i nekretnina u vlasništvu grada Supetra za postavu baznih stanica za punjenje i iznajmljivanje romobila pogonjenih električnom energijom.

 

Na temelju članka 15., a u skladu s člankom 17. Odluke o privremenom korištenju površina javne namjene i nekretnina u vlasništvu Grada Supetra („Službeni glasnik Grada Supetra“, broj: 1/20 i 4/20), gradonačelnica Grada Supetra raspisuje Grad Supetar raspisuje Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za zakup i privremeno korištenje površina javne namjene i nekretnina u vlasništvu grada Supetra za postavu baznih stanica za punjenje i iznajmljivanje romobila pogonjenih električnom energijom.

Pisane zamolbe za odobrenje korištenja javnih površina podnose se putem servisa e-Usluge Grada Supetra obrazac Zamolba za odobrenje privremenog korištenja javne površine po javnom natječaju (https://eusluge.gradsupetar.hr/#/forms/9), zatim putem preporučene pošte, adresirano na: Grad Supetar, Vlačica 5, 21400 Supetar, Povjerenstvo za provedbu natječaja, s naznakom "PONUDA PO NATJEČAJU ZA JAVNE POVRŠINE – NE OTVARAJ" ili podredno i iznimno osobnom predajom u prostorijama Grada Supetra, Vlačica 5, 21400 Supetar, uz prethodnu najavu na broj 021/840-013.

Krajnji rok za upućivanje pisanih zamolbi kao preporučenih poštanskih pošiljaka je do 16. veljače (utorak) 2021. godine do 24:00 sata, a krajnji rok za osobnu dostavu na Protokol Grada Supetra je do 16. veljače (utorak) 2021. godine najkasnije do 11:00 sati.

Javno otvaranje održati će se 19. veljače 2021. godine, u 10h, na adresi Vlačica 11, I. kat, 21400 Supetar. (Obzirom na izvanredne okolnosti uvjetovane virusom COVID-19 i pravila javnog okupljanja Stožera civilne zaštite RH, molimo da se najavite na telefon ukoliko želite prisustvovati javnom otvaranju).

 

Svu dokumentaciju vezanu za ovaj Javni natječaj možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.