Ilustracija, zastava grada Supetra

Grad Supetar raspisuje Javni natječaj za davanje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Supetra u 2021. godini.

 

 

 

 

 

Javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Supetra u 2021. godini odnosi se na slijedeća priznanja:

* Nagrada Grada Supetra za životno djelo
Nagrada Grada Supetra za životno djelo se dodjeljuje pojedincima koji su svojim dugogodišnjim radom od osobitog interesa za Grad Supetar odnosno određenim djelom dali izuzetan doprinos jednoj ili više oblasti društvenog i gospodarskog života značajnog za Grad Supetar.

 * Nagrada Grada Supetra – skupna
Nagrada Grada Supetra se dodjeljuje kao skupna nagrada trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana ili drugim pravnim osobama, njihovim organizacijskim jedinicama ili radnim timovima za njihov doprinos, stvaralaštvo ili organizaciju važnog događanja u Gradu u jednom ili iz više područja gospodarskog i društvenog života u protekloj 2020. godini.

* Priznanje počasnog građanina Grada Supetra
Počasnim građaninom Grada Supetra se proglašava osoba koja ima iznimne zasluge za gospodarski, znanstveni, društveni i športski razvitak ili za drugi svekoliki doprinos u napretku Grada Supetra.

* Plaketa Grada Supetra
Plaketa Grada Supetra je odličje i znak priznanja koje se dodjeljuje za rad ili djelo koje naročito doprinosi napretku i ugledu Grada Supetra u zemlji i inozemstvu, te zaslužuje opće priznanje i isticanje nagrađenog. Plaketa se dodjeljuje domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama.

* Grb Grada Supetra
Grb Grada Supetra je znak priznanja pojedincima i pravnim osobama za njihov doprinos, djelo ili uradak odnosno značajno sudjelovanje u organizaciji važnog događaja u Gradu, u protekloj 2020. godini.

 

Svu dokumentaciju vezanu za predmetni Javni natječaj možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.