Ilustrativna karta javnih površina

Grad Supetar objavljuje Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za zakup i privremeno korištenje javnih površina i nekretnina u vlasništvu Grada Supetra.

 

 

 

 

 

U skladu s nastavkom izvanrednih okolnosti uvjetovanim pandemijom virusa COVID-19, nastavljajući praksu od prošle godine kada je Grad Supetar izašao u susret korisnicima javnih površina i ove godine će biti odobreno umanjenje naknade za korištenje javnih površina za djelatnosti pogođene izvanrednim stanjem, sukladno odluci Gradonačelnice.

Ažurno će se pratiti epidemiološka slika, razvoj turističke sezone te odluke nadležnih Stožera i preporuke HZZJZ te će se sukladno situaciji umanjiti naknada za korištenje javne površine za 2021./2022. godinu minimalno 30% ukupne naknade po lokaciji.

Rok za podnošenje ponuda je 15. travnja 2021. godine, a svu dokumentaciju vezanu za ovaj Javni natječaj možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Informacije vezane za provedbu Javnog natječaja mogu se dobiti na broj telefona 021/840-013, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli., Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. – Odjel za gradsku imovinu, društvene djelatnosti i gospodarstvo Grada Supetra.

 

DOKUMENTACIJA JAVNOG NATJEČAJA

1. Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za zakup i privremeno korištenje javnih površina i nekretnina u vlasništvu Grada Supetra

2. Obrazac zamolbe za odobrenje privremenog korištenja javne površine

3. Obrazac izjava ponuditelja

4. Obrazac GDPR

5. Plan lokacija Supetar

6. Plan lokacija Splitska

7. Plan lokacija Škrip

8. Plan lokacija Mirca

9. Odluka o najnižim naknadama za korištenje javnih površina na području Grada Supetra

10. Izmjene i dopune Javnog natječaja 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.