vizual za epromet link

Javni natječaj - ilustracija

Grad Supetar raspisuje Javni natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru.

 

 

 

 

Gradonačelnica Grada Supetra na temelju članka 71. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama (»Narodne novine«, br. 83/23.) i članka 9. Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Supetra za razdoblje od 2024. do 2028. godine (»Službeni glasnik Grada Supetra«, br. 01/24.), raspisuje Javni natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru.

Oznake mikrolokacija, djelatnosti za koje se izdaju, sredstva, načini obavljanja djelatnosti, opseg pomorskog dobra na kojem se djelatnosti smiju izvršavati, razdoblje na koje se dodjeljuju dozvole na pomorskom dobru i broj dozvola, određene su u članku 7. Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Supetra za razdoblje od 2024. do 2028. godine (»Službeni glasnik Grada Supetra«, br. 01/24) a kompletan tekst Javnog natječaja zajedno sa pripadajućim obrascima možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.