Logotip Grada Supetra

Ilustrativna slika pomicanja kazaljki sata

Sutra, u nedjelju 25. listopada završava ljetno računanje vremena. Sat pomičemo unatrag u nedjelju u 3 sata ujutro na 2 sata.

Ilustrativna slika sobe za sastanke

38. sjednica Gradskog vijeća Grada Supetra sazvana za dan27. listopada 2020. godine (utorak) u 17,45 sati odgađa se do daljnjega.

Ilustrativna slika sobe za sastanke

Dana 27. listopada (utorak) u 17,45 sati u Gradskoj vijećnici (Vlačica 5, Supetar), održat će se 38. sjednica Gradskog vijeća Grada Supetra.

Grafika prometne obavijesti o radovima

Obavještavamo sve građane, a poglavito vozače da će na dijelu ulice Ive Jakšića u Supetru, tvrtka Vodovod Brač d.o.o. obavljati radove na rekonstrukciji mjesne vodovodne mreže.

Logotip SmartCity Supetar projekta

e-Usluge temelj su projekta Smart City Supetar, a tim je sustavom omogućeno digitalno primanje i slanje administrativnih rješenja od strane Gradske uprave prema stanovnicima.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.