vizual za epromet link

SUP Eurotur logo

Supetar će 16.-18.09. po prvi put biti domaćin međunarodne stand up paddle (SUP) utrke koja je dio EUROTOUR kalendara za 2022. godinu.

Fotografija morske obale s logotipom supetarske turističke zajednice

Objavljujemo turističke rezultate Grada Supetra ostvarene u prvih osam mjeseci ove godiine.

Ilustracija natječaja za prijem u službu

Grad Supetar objavljuje Oglas za prijam u službu Referenta – administrativnog tajnika u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, Uredu grada ( 1 izvršitelj/ica ) na određeno vrijeme, radi zamjene duže vrijeme odsutnog službenika, te uputama za isti.

Ilustracija osnovaca djevojčica i dječak

Grad Supetar će i u školskoj godini 2022./2023. financirati ukupni trošak radnih bilježnica i drugih materijala za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području našeg grada.

Fotografija novog komunalnog vozila parkiranog na supetartskoj rivi

Komunalno društvo GRAD d.o.o. ove godine je obnovilo vozni park sa tri nova komunalna vozila. Primopredaja dvaju vozila izvršena je još 10. svibnja 2022. godine, dok je primopredaja posljednjeg vozila izvršena jučer.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.