vizual za epromet link

Jadrolinija plovidbeni red - Ilustracija

Agencija za obalni linijski pomorski promet je postupajući po članku 54. Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu (NN 19/2022, nadalje: Zakon) odobrila godišnji red plovidbe na državnoj trajektnoj liniji 631 Supetar – Split i obratno koju održava brodar odnosno operator linije Jadrolinija, Rijeka.

Ilustrativna fotografija Gradske vijećnice

Dana 30. siječnja 2023. godine (ponedjeljakk) u 16,00 sati u Gradskoj vijećnici, Supetar, Vlačica 5 održat će se 18. sjednica Gradskog vijeća Grada Supetra.

Juraj Bonači logo

Grad Supetar dodjeljuje prostore u suterenu SŠ Dvorane na privremeno korištenje Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači.

Ilustracija Kasica-prasica

Grad Supetar je donio odluku o dodjeli sredstava za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro na području Grada Supetra za 2023. godinu.

Božićno drvce u noći - ilustracija

Uoči Božića i Nove godine Gradonačelnica Supetra Ivana Marković uputila je stanovnicima Supetra, Škripa, Splitske i Miraca blagdansku čestitku.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.