vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija informatičke prezentacije gradskog budžeta

Objavljujemo Proračunski vodič za građane Grada Supetra za 2021. godinu.

 
 

Svrha proračunskog vodiča za građane je na jednostavan usporediv način pružiti transparentne i potpune informacije o strukturi proračuna našeg grada.

Također, cilj nam je što bolje informirati javnost o tome koliko i nakoji način se raspoređuju proračunska sredstva, koje aktivnosti i projekte provodimo i financiramo te o kojim sve javnim potrebama skrbimo –kako bismo u Vama imali ravnopravnog partnera prilikom kreiranja javnih politika.

S obzirom na to da uplaćujete novac u proračun, možete i sudjelovat i u odlučivanju o proračunu.

Svaka planirana kuna u proračunu usmjerena je na namjensko, učinkovito i racionalno trošenje s naglaskom na postizanju rezultata koji svoj iskaz u svim aktivnostima i projektima imaju u definiranim ciljevima i pokazateljima uspješnosti koji ih potvrđuju.

Budući da je proračun živ i stalno se mijenja, trudili smo se što bolje objasniti osnovne pojmove i procese, kako bi javnosti približili suštinu proračuna i proračunskih procesa.

Nadamo se da ćete uz pomoć ovog kratkog vodiča pronaći odgovore na pitanja koja vas zanimaju i biti spremni na sudjelovanje kako bi pridonijeli racionalnijem upravljanju gradskim sredstvima te kvalitetnijem i učinkovitijem pružanju dobara i usluga.

 

PRORAČUNSKI VODIČ ZA GRAĐANE 2021.

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.