Grb splitsko dalmatinske županije

Objavljujemo obavijest o aktualnim natječajima SDŽ za udruge, klubove, obrte itd...

 


Obavještavamo sve udruge, klubove, obrte i druge potencijalne prijavitelje kako su u tijeku natječaji Splitsko-dalmatinske županije za sufinanciranje projekata i programa i to:

 

 

NATJEČAJ za predlaganje programa javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi i humanitarne djelatnosti, te drugih područja od interesa za opće dobro u 2021. godini

JAVNI NATJEČAJ za financiranje programa i projekata udruga proizašlih iz Domovinskog rata u 2021. g.

JAVNI POZIV na podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva iz Program potpore događanjima u turizmu od interesa za Splitsko - dalmatinsku županiju u 2021. g.

NATJEČAJ za financiranje projekata iz područja razvoja, zaštite i valorizacije pomorske baštine na području Splitsko-dalmatinske županije za 2021. godinu

NATJEČAJ za financiranje projekata/programa/aktivnosti iz područja kulture i sporta u 2021. godini (objava planirana 10.2.2021. pa će i link biti aktivan tada)

P O Z I V za prijavu programa i projekata u okviru javnih potreba u područjima osnovnog i srednjeg školstva za 2021. godinuSve Natječaje i upute možete pronaći na ovom linku.

Cijeli Godišnji plan sufinanciranja možete pronaći na ovom linku.

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.