Ilustracija grba kriznog stožera otoka Brača

U nastavku dajemo izvještaj o prikupljenim i potrošenim sredstvima na računu KSOB koji je otvoren u dogovoru sa svim članovima stožera.

 

 

Jedinice lokalne samouprave sa područja otoka Brača su dana 13. ožujka 2020. godine na Koordinaciji gradonačelnice Grada Supetra i općinskih načelnika općina na otoku Braču suglasno utvrdile, u cilju koordiniranja svih aktivnosti na otoku Braču vezano za provođenje mjera zaštite od epidemije koronavirusa (COVID-19), optimalnog iskorištavanja angažmana članova stožera civilne zaštite na otoku Braču te kvalitetnijeg informiranja javnosti, osnivanje Kriznog stožera otoka Brača. U tu svrhu Jedinice lokane samouprave otoka Brača su potpisale Sporazum.

Sporazumom je utvrđeno da će se sredstva prikupljena na podračunu koristiti za nabavku rukavica, higijenskih potrepština, dezinfekcijskih sredstava za potrebe cijelog otoka Brača, te ostalih potrepština sukladno dogovorima.

Na podračun ukupno je uplaćen iznos od 110.114,26 kuna , te su sa istog podračuna izvršene nabavke zaštitnih maski i ostalog materijala za potrebe svih JLS na otoku Braču.

Zadnjom nabavkom su nabavljene zaštitne maske za sve osnovne i srednje škole na području našeg otoka, učenike i profesore.

 

Podračun je zatvoren s danom 29.01.2021.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.