Logo turističke zajednice grada Supetra

Iz Turističke zajednice grada Supetra obavještavaju sve iznajmljivača privatnog smještaja kako se uskoro otvara mogućnost za njihovo cijepljenje.

 

 

 

 

 

Temeljem dopisa Ministarstva turizma TZ Supetra obavještavamo vas o mogućnosti prijave iznajmljivača privatnog smještaja s područja Grada Supetra za skoro cijepljenje protiv COVIDA – 19 te moli sve zainteresirane za cijepljenje da im se jave emailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli., najkasnije do srijede, 05.05.2021.g. u 13.00h te dostave slijedeće podatke osoba zainteresiranih za cijepljenje:

IME I PREZIME
DATUM ROĐENJA
OIB
MBO (MATIČNI BROJ OSIGURANIKA HZZ-a)
MJESTO
POŠTANSKI BROJ
BROJ MOBITELA
ADRESA E-POŠTE

Iz TZ napominju kako će svi dostavljeni podaci, s njihove strane biti korišteni isključivo u svrhu popunjavanja i dostave tabele za prijavu privatnih iznajmljivača s područja Grada Supetra za cijepljenje.

Ukoliko imate pitanja slobodno ih nazovite na 630 900.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.