vizual za epromet link

ILustracija tipkovnice sa dugmetom javni natječaj

Grad Supetar objavljuje II. Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za zakup i privremeno korištenje javnih površina i nekretnina u vlasništvu Grada Supetra.

 

 

 

 

 

 

U skladu s nastavkom izvanrednih okolnosti uvjetovanim pandemijom virusa COVID-19, nastavljajući praksu od prošle godine kada je Grad Supetar izašao u susret korisnicima javnih površina i ove godine će biti odobreno umanjenje naknade za korištenje javnih površina za djelatnosti pogođene izvanrednim stanjem, sukladno odluci Gradonačelnice.

Ažurno će se pratiti epidemiološka slika, razvoj turističke sezone te odluke nadležnih Stožera i preporuke HZZJZ te će se sukladno situaciji umanjiti naknada za korištenje javne površine za 2021./2022. godinu minimalno 30% ukupne naknade po lokaciji.

Rok za podnošenje ponuda je 31. svibnja 2021. godine, a svu dokumentaciju vezanu za ovaj Javni natječaj možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Informacije vezane za provedbu Javnog natječaja mogu se dobiti na broj telefona 021/840-013, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli., Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. – Odjel za gradsku imovinu, društvene djelatnosti i gospodarstvo Grada Supetra.

Svu dokumentaciju vezanu za predmetni natječaj preuzmite u nastavku ove obavijesti.

 

1 - DRUGI JAVNI NATJEČAJ ZA PRIKUPLJANJE PISANIH PONUDA ZA ZAKUP I PRIVREMENO KORIŠTENJE JAVNIH POVRŠINA I NEKRETNINA U VLASNIŠTVU

2 - OBRAZAC zamolbe za odobrenje privremenog korištenja javne površine

3 - OBRAZAC izjava ponuditelja

4 - OBRAZAC GDPR

5 - PLAN LOKACIJA PO II JAVNOM NATJEČAJU - SUPETAR

6 - PLAN LOKACIJA PO II JAVNOM NATJEČAJU - ŠKRIP

7 - PLAN LOKACIJA PO II JAVNOM NATJEČAJU - SPLITSKA

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.